Yhteistyökumppaneita


MIL-JOONA MORRIT - ilman rekisteröitymistä

"ilman rekisteröitymistä Mil-Joonamorrit ovat suunnilleen parasta mitä tällä rintamalla on nähty. Asialla on parikkalalainen Seppo Rudenberg, joka valmistaa näitä tosi herkullisen näköisiä morreja muutaman tuhat vuodessa. Tällä määrällähän ei Suomen kalastustarvikeliikkeitä täytetä, mutta Sepolle voi soitella" Urheilu-Kalastuslehti

 

ilman rekisteröitymistä Kuvassa Seppo pilkillä Punkaharjun Suusalmessa keväällä 2010.

Mil-Joonamorrien nimi tulee Joona Partasen Kerimäellä voittamasta Miljoonapilkistä ynnä SM-hopeasta. Morrinikkari itse on voittanut Posti ja Telen SM:n kaksi kertaa. Lisäksi Mil-Joonamorreilla on voitettu SM-kultaa; Nurmes 2002, palokuntien SM-04 kulta sekä SM-05 hopea ja kuljetusalan SM-05 kulta; Heikki Sorsa.

Useimpiin vesiin sopii parhaiten messinkinen punaisella kauluksella. Toimivia ovat myös muut morrit, esim. papukaija, jolla on punaiset posket ja keskellä vihreää.

Koukkukoot ovat 10, 12, 14 ja 16 Myös muita kokoja valmistuu asiakkaan toivomuksen mukaan.

Yhteistyökumppaneita:
- S. Pöllänen Oy, Kesälahti
- Simpeleen Urheilu, Simpele
- Turusen Verkkoliike, Savonlinna
- Erä-Saimaa, Lappeenranta
- Urheilu-Koskimies, Lappeenranta
- Urheilu-Jussi, Parikkala